Eikelunden

25 boliger ved idylliske Fuglevik.

Eikelunden - info

Eikelunden ligger på Fuglevik rett utenfor Moss. Bebyggelsen består av 25 eneboliger i rekke og en frittstående enebolig ca 200m fra Fuglevik båthavn. Det er kun en kort spasertur ned til sandstrender og nakne svaberg, rett ut i Oslofjorden. På Eikelunden Fuglevik kan du tillate deg å nyte livet, og virkelig føle deg hjemme!

Områdets beliggenhet er skjermet for sør/vestvind som gjør at det er et behagelig sted å bo. Området er en del av det unike kulturlandskapet omkring Værne-Kloster. Utbygningsområdet er avgrenset i øst av et særdeles fint skogsområde med storvokste trær. Vegetasjonene på lund i øst består hovedsakelig av store eiketrær av anselig alder. Begge områdene inngår i et naturværnområde med strenge skjøtselskrav. Området har sol hele dagen og har fallende terreng mot syd.

Arkitekttegnede Funkishus i rekke med garasje og takterrasse. De 2 første rekkene har noe utsikt til Oslofjorden. Felles for alle husene er at de har praktiske og gjennomtenkte planløsninger, med god arealutnyttelse.

Alle husene har 270cm høyde under taket i 1 etasje med 2 store terrassedører som gir deg direkte tilgang til en egen hage på ca. 100m2. Samtlige av husene bygges etter de nyeste byggeforskriftene som sikrer gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger. Dette inkluderer også de nye kravene til isolasjon og oppvarmingskilder som gjør huset lunt, gir et varmt inneklima og holder strømregningen lav.

Så snart boligkjøper hadde valgte det huset som passer best, begynte planleggingen og tilvalg. De kunne velge fra ulike leverandører, som hele sortimentet til Sigdal da de skapte sitt eget drømmekjøkken eller bad. Vi ga de valget av ulike typer parkett og alternative fargevalg på veggene.

Husene har store vindusflater og store rom. Sol fra morgen til kveld i hele sommerhalvåret. En enorm eikelund omkranser husene. Bygningene er i solid bærekonstruksjon i tre. Utvendig vegger har 30cm og tak har 35cm isolasjon. Etasjeskillere er utført med cc40 og 20cm isolasjon med 22mm spon under parkett. Dette resultere i en god lydisolasjon mellom etasjene.

Hver enkelt boligkjøper kunne utarbeide egene kjøkkentegninger. Kjøkkenet ble levert med oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, samt komplett med oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Badene har innredning med underskap bredde lik 90 cm og 120cm. Innredningen fra Sigdal. Topplate med nedsenket hvit servant og ettgreps servant- batteri, speil og lyslist med stikk. Videre er badene utstyrt med ett greps dusjbatteri med dusjgarnityr og dusj- vegger. Vegghengt klosett i hvit porselen. Bilder fra visningshuset under: